Nezahat Onbaşı Anaokulu
Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Nu 1 06760 Çubuk / ANKARA

VİZYON

“Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin…” “Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın…” “Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın…” “Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın…”

MİSYON

“Biz Nezahat Onbaşı Anaokulu tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün çocukların öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler,kazandırmak için varız.”

Öğretim Şekli :İkili öğretim.

İkili öğretim.

Sabahçı 07.45 / 12.45 Öğlenci 12.50 / 17.50

Doğal Gaz

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çubuk İlçesi İç Anadolu Bölgesinde ve Başkent ANKARA İline bağlı bir ilçedir. Merkez Nüfus : 35.723 Köyler Nüfusu : 28.761 Toplam Nüfus : 64.484 Yüzölçümü : 1.248 km² Rakım : 1.100 m.